Startdatum: 11-10-2019
Instelling: Pro Education Paramedische Opleidingen

Aard: Cursus
Cursusdata: 11-10-2019.
Docent: Sinds 2002 is Ilona Silderhuis werkzaam als logopedist, docent, trainer, begeleider en cursusontwikkelaar. Zij is geregistreerd dyslexiebehandelaar en heeft jaren ervaring in onderzoek en behandeling van lees- en spellingproblemen. Binnen de eerstelijnszorg werkt ze veel met kinderen en adviseert ze collega’s in haar praktijk, leerkrachten en interne begeleiders.
Locatie-plaatsnaam: Utrecht
Studieduur: 1 dag
Studiebelasting-uren: 6 contacturen en een aantal uren zelfstudie.
Lestijden: 09.30 uur tot 16.30 uur.
Kosten: Totaalprijs (exclusief BTW)€ 399,50
Diplomering: Na 100% aanwezigheid en actieve deelname ontvangt u een bewijs van deelname en worden uw punten bijgeschreven.
Doelgroep: Deze terugkomdag is speciaal voor logopodisten die de cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen hebben afgerond.

Cursusinhoud:

Heeft u onze cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen gevolgd? En wilt u uw kennis opfrissen of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan is deze terugkomdag iets voor u. Uw vragen en casuïstiek worden behandeld en u krijgt nieuwe literatuur aangeboden. Ook verdiept u zich in begrijpend lezen en op welke manier u dat een plek kunt geven in de logopedische behandeling. Daarnaast komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van spelling aan de orde. De nieuwe kennis kunt u direct toepassen in uw eigen werkomgeving.

Doelgroep

Deze terugkomdag is speciaal voor logopodisten die de cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen hebben afgerond.

Resultaat

  • U verdiept uw kennis van (de behandeling van) begrijpend lezen.
  • Uw kennis op het gebied van onderzoek en behandeling van spelling en spellingsregels is weer up-to-date.
  • U heeft vragen of een casus uit uw eigen praktijk voorgelegd aan de groep.

Aanpak

Na afloop van deze cursus heeft u kennis van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van lees- en/of spellingproblemen. Tijdens de cursus krijgt u actuele, ondersteundende literatuur, werkt u aan de hand van gegeven casuïstiek en participeert u in een onderwijsleergesprek.

De cursus wordt gegeven in een groep van 12 tot 15 deelnemers en heeft een studiebelasting van 6 contacturen en een aantal uren zelfstudie.

Professionals

Sinds 2002 is Ilona Silderhuis werkzaam als logopedist, docent, trainer, begeleider en cursusontwikkelaar. Zij is geregistreerd dyslexiebehandelaar en heeft jaren ervaring in onderzoek en behandeling van lees- en spellingproblemen. Binnen de eerstelijnszorg werkt ze veel met kinderen en adviseert ze collega’s in haar praktijk, leerkrachten en interne begeleiders.

Programma

In deze praktische cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Casuïstiek, vragen van cursisten
  • Korte samenvatting over het lezen en spellen; ontwikkeling, onderzoek en behandeling
  • Begrijpend lezen
  • Spelling; onderzoek en behandeling

Na 100% aanwezigheid en actieve deelname ontvangt u een bewijs van deelname en worden uw punten bijgeschreven.

Wilt u een brochure aanvragen of direct inschrijven voor deze cursus? Ga dan naar de website van Pro Éducation

klik hier

Wenst u liever gericht persoonlijk opleidingsadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 020 567 79 99.

Categorieën