Startdatum: 15-06-2021
Instelling: Pro Education Paramedische Opleidingen

Aard: Open Avond
Cursusdata: 15-6-2021
Locatie-plaatsnaam: online
Lestijden: 19.30 tot 20.30 uur.
Kosten: kosteloos

Cursusinhoud:

Virtuele open avond Pro Education

Zit je eraan te denken om een paramedische HBO Bacheloropleiding te volgen, maar heb je nog vragen? Of ben je nog op zoek naar de juiste opleider? Op dinsdagavond 15 juni organiseert Pro Education een virtuele open avond van 19:30 tot 20.30 uur. Meld je nu aan en krijg antwoord op al je vragen.

Meld je aan

Wil je binnenkort starten met een paramedische HBO-opleiding, maar heb je hier nog vragen over? Of wil je graag een persoonlijk adviesgesprek voeren, zodat je zeker weet dat je straks de juiste keuze maakt? Meld je aan voor de virtuele open avond van Pro Education op dinsdag 15 juni van 19.30 tot 20.30 uur.

Wij bieden de volgende HBO Bacheloropleidingen aan:

Hoe ziet de open avond eruit?

Tijdens de virtuele open avond krijg je een goede indruk van studeren bij Pro Education en zitten we klaar om al je vragen te beantwoorden. De avond start met een algemene presentatie over Pro Education. Er is een opleidingsadviseur aanwezig aan wie je je vragen kunt stellen en je ontmoet tijdens de open avond online ook andere (potentiële) studenten.

Persoonlijk adviesgesprek

Naast de algemene presentatie, bieden we je ook de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs (via Microsoft Teams of de telefoon). Hiervoor maken we een afspraak op een later moment met je. De opleidingsadviseur beantwoordt dan al je vragen en helpt je met het maken van de juiste opleidingskeuze.

Aanmelden

Aanmelden voor de open avond doe je door te klikken op de knop hieronder. De virtuele open avond vindt plaats in Vitero (Virtual Team Room). Je ontvangt op de dag van de bijeenkomst een link met een code waarmee je gemakkelijk kunt inloggen via je browser. Hiervoor hoef je niks te downloaden of installeren.

Ik meld me aan

Waarom studeren bij Pro Education?

  • Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland.
  • Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Want theoretische kennis is heel waardevol, maar als paramedicus wil je die kennis optimaal toe kunnen passen in de praktijk. Daarom zijn praktijksituaties altijd het uitgangspunt van onze lessen.
  • Onze lesgroepen zijn klein zodat de docent jou alle aandacht kan geven die je nodig hebt.
  • Al onze docenten hebben ruime ervaring in de praktijk.
  • Omdat we weten dat studeren naast een drukke baan of praktijk én je privéleven flexibel moet kunnen, bieden wij maar liefst 4 studievarianten met verschillende startmomenten.
  • Onze studieadviseurs ontzorgen je en helpen je soepel door je studie.

Hopelijk tot 15 juni bij onze virtuele open avond!

Wilt u een brochure aanvragen of direct inschrijven voor deze cursus? Ga dan naar de website van Pro Éducation

klik hier

onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 020 567 79 99.

Categorieën